Behendig visspel/puzzel - speedy fish

Fijn spelletje met magneten om samen of alleen te spelen

Staat: Nieuw product

Janod

JS368

Je kleine viskampioen zal ervan genieten om de kleurrijke visjes te vangen met de magische vislijn en ze terug op hun plaats te steken in het bord.

Dit fijn spelletje is leuk om samen of alleen te spelen en ook ideaal om de fijne motoriek te stimuleren en de fantasie te prikkelen.

17,50 €

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07088

SamenstellingenHout
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 18 maanden
Korting- 40 %

Houten puzzel en visspel Speedy Fish van Janod met 6 visjes en magnetische vislijn. Elke vis heeft een magneetje in zich. Kan jij ze allemaal vangen?

Leeftijd: van 18 maanden tot 3 jaar

Materiaal: hout - magneten

Afmetingen: 27,5 x 1,8 x 23,5 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.230.270.31
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/05/2020
Zalig spelletje en mooie kwaliteit zoals we dat kennen van Janod!
  • Door Anonymous A.
  •  de 13/11/2019
Tof!
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.