Bernhard Teddy pluche maxi - Lemon flake / Sandy

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD10615

Ontmoet Bernhard Teddy Maxi in Lemon Flake Sandy van LIEWOOD. Deze knuffelbare vriend is niet alleen een teddybeer, maar een bron van comfort en gezelligheid voor je kleintje. Met zijn zachte vacht en lieve uitstraling is Bernhard perfect voor knuffels en speeltijd.

90,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW18353 1692

  • Zachte knuffelbeer: Ideaal voor troostende knuffels en speelse momenten.
  • Lemon Flake Sandy kleur: Voegt een vleugje vrolijkheid toe aan de kinderkamer.
  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal: Duurzaam en zacht voor de huid van je kind.
  • Maxi-formaat: Biedt grootse knuffels en knusse momenten.
  • Veiligheid gegarandeerd: Voldoet aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Bernhard Teddy Maxi is meer dan alleen een knuffel; hij is een metgezel die je kleintje zal koesteren en vergezellen tijdens alle avonturen. Geef je kind het cadeau van liefde en comfort met Bernhard Teddy Maxi van LIEWOOD

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!