Brad theater - Golden caramel / Sandy

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD10649

Breng de verbeelding tot leven met het Brad theater van Liewood. Perfect voor rollenspel en familieplezier, dit tijdloze ontwerp is gemaakt van zacht 100% biologisch katoen. Organiseer een poppenkast show met je favoriete teddyberen en handpoppen, en laat de verhalen zich ontvouwen.

80,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW18322 1254

  • Zacht poppentheater
  • Voor speels en creatief rollenspel
  • Verzamel al je teddyberen en handpoppen en geef een show
  • Een leuk activiteit voor het hele gezin
  • Tijdloos ontwerp om generaties lang mee te gaan
  • Gemaakt van zacht 100% biologisch katoen
  • Aanbevolen leeftijd: +0 jaar
  • OEKO-TEX • CE-gemarkeerd • CA-gemarkeerd

Afmetingen: Hoogte (cm) 202, Breedte (cm) 82

Laat de magie van het theater tot leven komen in je eigen huis met het Brad zachte theater. Laat je fantasie de vrije loop en creëer onvergetelijke herinneringen met deze prachtige speelset

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!