Childhome - Quadro White Lade Op Wieltjes Voor Junior Bed

Staat: Nieuw product

Childhome

CH832

Maximaliseer de ruimte in de kinderkamer met de Quadro White bedlade op wieltjes. Perfect passend onder het Quadro White junior bed voor extra opbergruimte of als plek voor een logeermatras.

Stijlvol en praktisch, deze lade is een must-have voor slim opbergen!

225,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De Quadro White bedlade op wieltjes is de ideale oplossing om de kinderkamer netjes en georganiseerd te houden. Deze multifunctionele lade biedt niet alleen extra opbergruimte maar kan ook gebruikt worden om een extra matras op te bergen voor logeerpartijtjes.

  • Extra Opbergruimte: Creëert handige opbergruimte onder het junior bed, perfect voor speelgoed, beddengoed of seizoenskleding.
  • Tweede matras: Geschikt voor het opbergen van een logeermatras, waardoor je altijd voorbereid bent op onverwachte logeerpartijtjes.
  • Makkelijk verplaatsbaar: Voorzien van wieltjes voor eenvoudige toegang en flexibiliteit in gebruik.
  • Duurzaam materiaal: Gemaakt van MDF en spaanplaat, gegarandeerd langdurig gebruik en eenvoudige reiniging.
  • Afmetingen: Met een formaat van 199 cm lengte, 93 cm breedte en 21 cm hoogte, past deze lade perfect onder het bijbehorende junior bed.
  • Kleur en ontwerp: In stijlvol wit, past het naadloos onder het Quadro White junior bed voor een uniforme look.

Deze bedlade is een slimme toevoeging aan elke kinder- of tienerkamer, waarbij functionaliteit en design hand in hand gaan. Met zijn neutrale kleur en praktische ontwerp is de Quadro White bedlade een stijlvolle manier om de ruimte optimaal te benutten​

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
00036.2
Meer dan 30 jaar geleden zag Childhome het eerste levenslicht. Dit op-en-top Belgisch kindermerk heeft knappe eigen ontworpen collecties voor baby’s, peuters en kindjes. Van kinderbedjes en kinderstoelen tot speelmatten en verzorgingstassen . Childhome heeft het allemaal. Duurzame kindermeubels voor de kinderkamer Duurzaam, tijdloos en mooi. Deze woorden beschrijven perfect de producten van Childhome. Alle meubels en decoratie zijn gemaakt van de beste materialen en staan mooi in je interieur door de strakke en tijdloze designs. Bij De Kleine Zebra vind je knappe kinderstoeltjes , handige wandrekken , rotan spiegels en veel meer om de kinderkamer om te toveren tot een uniek plekje waar jouw kindje kan groeien en bloeien. Stijlvolle accessoires voor thuis en onderweg Childhome heeft ook fijne accessoires voor elke kamer in huis of voor wanneer je onderweg bent. Denk maar aan stevige rugzakken , handige toilettassen , ruime luiertassen en veel meer. Allemaal zeer stijlvol en beschikbaar in verschillende kleuren en prints om te mixen en matchen.