Creatieve strand speelset

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT163

Speel erop los in de zon, het strand of de zandbak ... met deze kleurrijke en duurzame speelset kunnen kinderen met groot gemak allerlei constructies maken in het zand en hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze lekker buitenspelen!

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5804

SamenstellingenHout
CollectieWater Play
TypeStrandspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Wel heb je ooit, deze creatieve PlanToys strandspeelset is gemaakt uit duurzaam hout waarmee je perfect in het water kan spelen. Het bestaat uit 4 verschillende speeltjes die samen perfect in elkaar passen met het rode vormpje als deksel. Lekker compact om overal mee naartoe te nemen. Wij zijn fan!

Leeftijd: geschikt voor zandmonsters vanaf 2 jaar

Afmetingen grootste vormpje: Ø 12.0 x 8.0 cm

Droog de speeltjes af na het spelen in water, zo blijft de kwaliteit mooi bewaard.

Materiaal: Planwood

Bij het maken van houten speelgoed blijven kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood. Het is een erg sterk materiaal en de prima grondstof voor hun unieke ontwerpen tot leven te laten komen. Niets wordt verspild, alles wordt verwerkt tot ... nog meer speelgoed!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.73
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.