Ecologische set - kinderbureau met stoel

Kindertafel met krijtbord en bijpassende houten stoeltje

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT173

Ga maar zitten, wil je tekenen, eten, spelen, ...? Deze heerlijke set van Plan Toys bestaat uit een robuuste, houten kinderstoel op 4 poten en bijpassende, multifunctionele tafel met 2 ruime vakken onderaan om heel wat spulletjes in op te bergen.

Leuk detail: je kleintje kan naar hartenlust met krijtjes op het bureaublad tekenen dat gelijk ook een krijtbord is.

181,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8703

SamenstellingenHout
CollectiePlan Home
TypeTafels
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten kinderbureau met bijpassend stoeltje van Plan Toys, gemaakt uit stevig hout van de rubberboom. Het stoeltje staat stevig op 4 dikke poten. De contouren van het zitvlak buigen naar boven voor ultiem zitcomfort. De tafel met 2 opbergvakken onderaan is een krijtbord en bureau tegelijk. Helemaal op maat van de allerkleinsten!

Afmetingen tafel: 52 x 48,8 x 43,8 cm - stoel: 27,9 x 25,4 x 35,4 cm / zithoogte stoeltje 22 cm

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar tot ongeveer 5 jaar

Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2540598.48
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/01/2023
Zeer mooi! Mooi materiaal! TOP aankoop voor mijn kleinzoon!
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.