Fijne Zeilboot met Zeehond voor in bad

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT001

Deze PlanToys zeilboot, met vriendelijke zeehond als kapitein, komt helemaal uit het hoge noorden naar je bad om erin rond te varen.

Gemaakt uit 100% gerecycleerd rubberhout, is deze zeilboot uitermate geschikt als cadeautje voor je kleine waterrat!

15,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5710

SamenstellingenHout
CollectieWater Play
TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

De PlanToys zeilboot, met vriendelijke zeehond als kapitein, komt helemaal uit het hoge noorden naar je bad om erin rond te varen. Gemaakt uit 100% gerecycleerd rubberhout, is deze zeilboot uitermate geschikt als cadeautje voor je waterrat! Ook verkrijgbaar met een pinguin, walrus of ijsbeer.

Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden.

Materiaal: Planwood.

Bij het maken van houten speelgoed blijven kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood. Het is een erg sterk materiaal en de prima grondstof voor hun unieke ontwerpen tot leven te laten komen. Niets wordt verspild, alles wordt verwerkt tot ... nog meer speelgoed!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.18
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.