Zeilboot met pinguin voor in bad

Duurzaam oranje badspeeltje uit ecologisch Planwood

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT002

Duurzaam badpspeelgoed van Plan Toys (7)

Pinguins komen niet uit het hoge noorden, dus deze heeft er al een hele lange tocht opzitten.

Helemaal van de onderkant van de wereld naar jullie badkuip in zijn duurzaam bootje met schattig zeiltje: de zeilende Pinguin van Plantoys. Dit prachtig badspeelgoed is een duurzaam cadeautje voor je kleine waterrat!

14,69 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5711

SamenstellingenHout
CollectieWater Play
TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

DePlan Toys zeilboot, met beeldige pinguin als kapitein, komt helemaal uit de zuidpool naar je bad om erin rond te varen. Gemaakt uit 100% gerecycleerd rubberhout! Ook verkrijgbaar met een zeehond, walrus of ijsbeer.

Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden.

Materiaal: Planwood.

Bij het maken van houten speelgoed blijven kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood. Het is een erg sterk materiaal en de prima grondstof voor hun unieke ontwerpen tot leven te laten komen. Niets wordt verspild, alles wordt verwerkt tot ... nog meer speelgoed!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.19
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Duurzaam badpspeelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories