Fluffy knuffel - Ozzo

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ31132

Ozzo is een guitig nijlpaard en woont in Afrika. Ozzo is heel geduldig maar ook een beetje onhandig en daardoor komt hij soms in de problemen....

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-30613

TypeKnuffels
KleurRoze
Done By Deer designsHappy Home

Ozzo is een guitig nijlpaard en woont in Afrika. Ozzo is heel geduldig maar ook een beetje onhandig en daardoor komt hij soms in de problemen. Zijn hartje is groot en warm en wanneer hij muziek hoort is hij niet meer te houden en begint hij onmiddellijk te dansen. Hij is dan ook de beste danser van heel Afrika!... dans jij met hem mee?

Materiaal: 100% polyester.
Afmetingen: 25cm x 15cm.
Leeftijd: vanaf 1jaar.
Wasbaar op 40°.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
271700.35
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.