Georges Opbergmand

Georges opbergmand

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL069

Lilliputiens: Georges de maki (25)

Georges, de maki is een lollige plaaggeest, een echte waaghals die zich in de grappigste bochten wringt! Maar als hij klaar is met spelen, is het opruimtijd. En dat gaat supersnel met deze opbergmand van Lilliputiens. De opberger heeft vrolijke kleuren die perfect aansluiten bij de leefwereld van kids.

79,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83000

Een stijlvolle opbergmand waarin jongens en meisjes hun speelgoedjes kunnen opbergen. Met haar speelse junglethema is deze mand bijzonder decoratief. Ze kan ook heel gemakkelijk opgevouwen opgeborgen worden.

Wasinstructies: Wasbaar aan de oppervlakte

Afmetingen: 56,5 x 38 x 38 cm

Materiaal: 100% polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
416371.75
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Georges de maki
Inspiratie en stories