Grappig spelletje - Zwevende bal

Staat: Nieuw product

Vilac

JT209

Wauw ... met dit spelletje zwevende bal van Vilac ben je plots een echte tovenaar. Blaas door het pijpje en hou het balletje in de lucht. Net magie!

2,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9912

CollectieVilac Plein Air
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Zwevend bal spelletje van VILAC. Dit blaaspijpje bestaat uit een houten buisje en 2 witte balletjes uit piepschuim. Fijn klein geschenkje met retro toets.

Afmetingen: 15 x 6 x 3,5 cm

Leeftijd: vanaf 4 jaar

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
  • Door Marieke K.
  •  de 18/03/2020
leuk ding
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!