Heksenhoedje hairclip

Haarclip met zwart glitter heksenhoedje

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR172

Meri Meri Halloween (30)

Nog op zoek naar wat extra leuke accessoires om je Halloween kapsel compleet te maken of hou je van een kleine Halloween touch?

Deze glitterende haarspeld met heksenhoedje is perfect voor de job!

9,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 179596

CollectieHalloween
TypeHaarclips
KleurZwart

Zwart heksenhoedje is gemaakt van glitterstof en vastgemaakt op een emaille haarspeld. Ideaal accessoire voor kleine en grote heksen om Halloween of Carnaval te vieren.

Afmetingen verpakking: 75 mm x 105 mm x 75 mm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories