Halloween vleermuizen verkleedset

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR154

Meri Meri Halloween (28)

Fladder als een echte vleermuis rond op Halloween ! Verkleed je met deze prachtige set en jaag je vrienden de stuipen op het lijf!

35,01 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 179659

PersonageVogel
CollectieHalloween
TypeVerkleedsets
KleurZwart

Set van zwarte vilten vleugels met zilvere stiksels en zwarte elastische schouderbandjes en een lederen hoofdband met vleermuis-oren. De hoofdband kan je eenvoudig verkleinen/vergroten en knoop je gewoon vast.

Dit setje wordt in een mooi opbergzakje geleverd.
Breedte van de vleugels: 500 mm
Formaat verpakking : 200 mm x 265 mm x 25 mm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Febe E.
  •  de 01/07/2019
Mooi verkleed setje, zoals verwacht. Mijn zoontje zal er vast heel blij mee zijn!
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories