traceur de tobbogan à billes dans le sable

handige knikkerbaanvormer voor de zandbak

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24742

HABA - Sun Bistro (19)

Beleef uren water- en strandpret met deze leuke zandknikkerbaanvormer! Met de speciale schep kan je steeds weer nieuwe knikkerbanen in het zand...

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Beleef uren water- en strandpret met deze leuke zandknikkerbaanvormer! Met de speciale schep kan je steeds weer nieuwe knikkerbanen in het zand trekken. En dan rolt de oranje bal er vrolijk op los. Het setje heeft het ideale formaat om in een tas mee te nemen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Materiaal: PP-kunststof.


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.2518.50.05
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301331

Collectie HABA - Sun Bistro
Inspiratie en stories