Houten petanquespel - 1,2,3

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ24750

Niet is leuker dan buitenspelen en lekker ravotten! En het houten petanquespel van Vilac houdt jouw kroost wel een tijdje bezig. De set komt met...

26,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4053

CollectieVilac Plein Air
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %
Niet is leuker dan buitenspelen en lekker ravotten! En het houten petanquespel van Vilac houdt jouw kroost wel een tijdje bezig. De set komt met zes grote '1,2,3' ballen en een klein balletje. Wie gooit de grote bal het dichtste bij de kleine? Gewonnen!
De set komt in een stevig transparant zakje dat sluit met een rits en een handvat heeft. Zo kunnen de petanqueballen overal mee naartoe! Voor kids vanaf 3 jaar. Diameter petanqueballen: 7 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.523.58.50.84
  • Door Annelies M.
  •  de 02/09/2020
superleuk spel, ideaal om met de kinderen buiten te spelen. kleur en cijfer zijn ideaal zodat ook kleinere kinderen weten welke ballen van hen zijn houten ballen zijn licht (maar niet te licht)
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!