Klassieke houten jokari met hoes

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ24751

Niet is leuker dan buitenspelen en lekker ravotten! En de klassieke jokari van Vilac houdt jouw kroost wel een tijdje bezig. De set komt met twee...

35,19 €

24,63 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4299G

CollectieVilac Plein Air
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar

Niets is leuker dan buiten spelen en ravotten! De klassieke jokari van Vilac zal je kinderen lang bezighouden. De set bevat twee houten raketten en een stevig blok met een bal aan een touwtje. Wie brengt de bal het beste terug? Winnen!
De set wordt geleverd in een mooi canvas tasje. Zo kun je de jokari overal mee naartoe nemen! Voor kinderen vanaf 5 jaar. Lengte van de raket: 14 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.536.515.50.89
  • Door Anonymous A.
  •  de 21/05/2018
Leuk spel
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/01/2018
kwalitatief speelgoed
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!