Kleurrijk outdoor lichtslinger

Staat: Nieuw product

Rice

RI048

Het hele jaar lang, gezelligheid met deze kleurrijke lichtslinger vol LED bolletjes van het Deense merk Rice.

Ideaal om je huis op een originele manier te versieren of elke dag op je terras te genieten van de prachtige pastelkleurtjes en het gezellige licht dat deze slinger telkens opnieuw met zich meebrengt.

44,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : OULGHT-SBALLXC

SamenstellingenLED
Type verlichtinglichtslinger
STOP/FINISTOP

Aan deze schitterende lichtslinger hangen 50 kleurrijke mini lichtballetjes die je zowel buiten als binnen kan ophangen voor wat extra sfeer en gezelligheid.  De LED-lichtslinger zorgt voor een prachtig spectrum van mooie pastelkleuren . Combineer ze met de andere party-items van Rice voor wat extra bling bling in huis!

Afmetingen: 840 cm lang

Materiaal: 50 LED lichtjes, CE gekeurd

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.160.080.130.38
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!