Knappe tritan drinkfles - Z

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE124

Handige design drinkfles om een persoonlijke touch aan elk drinkmoment te geven en makkelijk met je mee te nemen naar de sportzaal, het school, werk, ... de letter zorgt ervoor dat je je fles meteen herkent tussen de andere.

Deze grote drinkfles is gemaakt uit stevige tritan dat tegen een stootje kan, naar een ontwerp geïnspireerd op een old-school melk fles. De schroefdop is anti-lek en makkelijk te openen en sluiten. Schol!

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20202500Z

CollectieTo go
TypeDrinkflessen
KleurWit
Design lettersZ

Heerlijke Design Letters drinkfles uit tritan en met de iconische letter Z op. Zo weet iedereen meteen van wie deze drinkfles is. Verkrijgbaar met alle letters uit het alfabet, van A tot Z en extra leuk in combinatie met de bijpassende brooddoos. Design door Tobias Jacobson. Handige sportdop met drinkuit is apart te verkrijgen.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.

Afmetingen: 20 cm hoog

Inhoud: 500 ml

Materiaal: stevige tritan (soort polyester) vrij van BPA

Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser, enkel voor koude dranken, niet geschikt voor de microgolfoven

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111