knotsgek prentenboek 'Dokter Doppert'

Staat: Nieuw product

Abimo Uitgeverij

KZ16138

In het kleine, gezellige Kolderkerke valt Ricus op een dag plots ten prooi aan een ernstige ziekte: de slappe lach. Dokter Doppert kan altijd...

16,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

In het kleine, gezellige Kolderkerke valt Ricus op een dag plots ten prooi aan een ernstige ziekte: de slappe lach. Dokter Doppert kan altijd alle kwaaltjes meteen genezen, maar dit is toch andere koek. Alleen het sap van een zuurpruim zal Ricus kunnen helpen. Samen met Jet en Reus gaat de dokter dan ook op expeditie naar de zuurpruimenboom. Maar daarvoor moeten ze wel door het Wirwarwoud, over de zeven heuvels en voorbij de Nachtmerrieberg… Ondertussen gebeuren er in het kleurrijke Kolderkerke heel erg gekke, grijze dingen. Zou die man met de rode kuif die keer op keer opduikt daar iets mee te maken hebben?

Opgelet: dit knotsgekke voorleesboek bevat mafketels, zuurpruimen, sokmonsters en een cd waarop Marieke van Hooff, Timo Descamps en Peter Pype het hele verhaal voorlezen. Marieke schreef er ook nog zes gekke liedjes bij, Peter Spaepen verpeterdde die en verstopte ook nog wat eigen melodietjes in het avontuur.

Auteur: Marieke van Hooff & Bas J. de Wit
ISBN 9789059328884

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.52500.35
Abimo Uitgeverij werd opgericht in 1993 en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende uitgeverijen in Vlaanderen. Jaarlijks verschijnen er bij de uitgeverij zo'n 120-tal titels. Abimo is op jeugdboekenvlak de vierde uitgeverij in Vlaanderen. Gerenommeerde auteurs zoals Dirk Bracke, Marc De Bel, Karel Verleyen, Guy Didelez en Bavo Dhooge publiceren bij Abimo. Leesplezier staat voorop!