koddige activiteiten maki 'Georges'

Koddige activiteiten maki - Georges

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ22392

Lilliputiens: Georges de maki (25)

Georges de maki is een echte acrobaat! Maak Georges vast aan de maxi-cosi met behulp van zijn grote poten. Rond zijn lijfje vind je tal van...

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86576

TypeBabyspeelgoed
KleurBruin
Leeftijdvanaf 3 maanden
DiertjesMaki
Karakter LilliputiensGeorge de maki
Georges de maki is een echte acrobaat! Maak Georges vast aan de maxi-cosi met behulp van zijn grote poten. Rond zijn lijfje vind je tal van activiteiten om je te vermaken: zijn staart knispert, zijn hoofd is een rammelaar, hij heeft een belletje en een leuke spiegel. De zachte activiteiten maki is ideaal voor onderweg! Geschikt vanaf 0 maanden.
Afmetingen: 30x20 cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
203000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Georges de maki
Inspiratie en stories