affiche rétro 'ABC'

leerzame retro poster 'ABC'

Staat: Nieuw product

BORA

KZ24616

A, B, C, D, E,... kan jij het alfabet helemaal opzeggen? Dit vrolijk BORA-plaatje is een heerlijke decoratie in de speel- of kinderkamer. De...

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

A, B, C, D, E,... kan jij het alfabet helemaal opzeggen? Dit vrolijk BORA-plaatje is een heerlijke decoratie in de speel- of kinderkamer. De poster is ontworpen door illustrator Deborah van de Leijgraaf, oprichtster van BORA. De poster is gemaakt uit 100% gerecycleerd papier, zo denkt Deborah ook aan het milieu! Afmetingen: 50x70 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
507000.35
Deborah van de Leijgraaf, of kortweg Bora, is reeds 13 jaar freelance illustrator voor kinderboeken en -tijdschriften. Doorheen haar carrière ontdekte Bora stilaan een passie voor het vervaardigen van eigen producten met zelfontworpen patronen. Omdat het atelier van Deborah vol kwam te liggen met leuke tekeningen en schetsen, werd het tijd om deze ontwerpen het daglicht te gunnen. BORA is een collectie van behangpapier, posters & papierwaren in originele patronen. De combinatie van dieren, kinderen, sprookjes & folklore met speelse vormen en oneindige kleurpaletten maakt een BORA-design herkenbaar. Benieuwd? Laat je hieronder overtuigen!