Leuk houten evenwichtsspel - Poezen

Staat: Nieuw product

Vilac

JT208

Stapel de poezen en muizen allemaal samen op deze mama poes, zie dat de poezen niet achter de muizen gaan. Leuk voor de concentratie, fijne motoriek, om samen of alleen te spelen.

Fijn stapelspel uit mooi geverfd hout en geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius.

21,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7778

CollectieVilac Jeux
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Superleuk en leerzaam evenwichtspel Poezen van Vilac. Leuk om samen of alleen je stapelkunsten te oefenen. Om het spel iets moeilijker te maken kan je de dobbelsteen gebruiken, die beslist dan welk stukje je erop mag zetten. Met illustraties van de bekende illustrator Ingela P. Arrhenius.

Inhoud spel: 1 grote liggende mama poes, 12 kleine katjes en muizen en een houten dobbelsteen

Materiaal: hout

Afmetingen: 20 x 4 x 21 cm

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.64
  • Door Greet B.
  •  de 22/12/2022
Geweldig leuk!
  • Door Anonymous A.
  •  de 27/12/2019
Zeer mooi en schattig!
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!