leuke activiteiten wolf met fopspeenhouder

Leuke activiteiten wolf met fopspeenhouder

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ20533

Nicolas de wolf heeft meer dan één verrassing in petto voor jou! Neem hem vast en ontdek zijn vele activiteiten: een rammelaargeluidje hier, een...

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86523

TypeTutkettingen
Leeftijdvanaf de geboorte
DiertjesWolf
Karakter LilliputiensNicolas de wolf
Nicolas de wolf heeft meer dan één verrassing in petto voor jou! Neem hem vast en ontdek zijn vele activiteiten: een rammelaargeluidje hier, een papiergeluid daar, een spiegel onder zijn voet, een geheime schuilplaats voor roodkapje ... Nicolas heeft ook een fopspeenhouder in zijn zak zodat je hem niet kwijt kunt raken. Vanaf 3 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
251200.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.