Leuke prinses - Arabella kleurboek

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16165

Kleur de wereld van Arabella! Bekend uit de prinses Arabella prentenboeken van De Eenhoorn. Leuk te combineren met het boek 'prinses Arabella...

5,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMylo Freeman
IllustratorMylo Freeman
GenreInvulboeken
ThemaSprookjes

Pak je beste kleurtjes en ga aan de slag met Arabella's kleurboek! 

Auteur: Mylo Freeman
Illustrator: Mylo Freeman
Afmetingen: 30 x 21,5 cm 
Uitvoering: softcover
Leeftijd: vanaf 3 jaar

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53000.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.