Limited Edition Vorkheftruck in hout

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT139

Limited edition PlanToys trucks (3)

Heerlijk speelgoed voor stoere vorkheftruckchauffeurs in wording. Dit voertuig maakt deel uit van een limited edition-collection en is gemaakt uit natuurlijk ongeverft blank rubber hout dat tegen een stootje kan.

De ongeverfde afwerking toont alle schoonheid van de houtnerf en laat het detail van het gebogen multiplex zichtbaar. Het geeft deze stoere truck een natuurlijk look.

112,29 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6124

SamenstellingenHout
CollectieActive Play
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze lekker stevige vorkheftruck maakt deel uit van een Limited Edition reeks voertuigen van Plan Toys gemaakt uit massief Hevea (rubber) hout. Hij heeft 4 grote en dikke "all-terrain" rubberen wielen en achtersturing met een stevig controleknop aan de achterkant net als in 't echt. De voorvork kan worden verhoogd en van kant veranderen met twee houten knoppen aan elke kant. Ook inbegrepen is een houten pallet en enkele blokken. Stapel vracht op de pallet en zorg dat de vorkheftruck zijn werk doet.

Elk voertuig komt in een kartonnen geschenkdoos met een kleine houten auto en een omkeerbare band van natuurlijk rubber die als circuit kan worden gebruikt.

Materiaal: hevea rubber hout + natuurlijk rubber

Afmetingen: 29 x 15 x 23 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.56
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Limited edition PlanToys trucks
Inspiratie en stories