Louise Opbergmand

Louise opbergmand

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL070

Lilliputiens: Louise de eenhoorn (23)

Louise, de mooie eenhoorn, lijkt wel net uit een sprookje te komen. Ze is lief en houdt van spelen. Maar in sprookjesland moet er af en toe ook opgeruimd worden. Maar daar heeft Louise een praktische oplossing voor. Hup en vliegensvlug steekt alles in deze mooie opberger. Klaar !

79,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83001

Een stijlvolle opbergmand waarin meisjes hun speelgoedjes kunnen opbergen. Met haar speelse bosthema is deze mand bijzonder decoratief. Ze kan ook heel gemakkelijk opgevouwen en opgeborgen worden.

Afmetingen: 56,5 x 38 x 38 cm

Materiaal: 100% polyester

Wasinstructies: Wasbaar aan de oppervlakte

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
416371.75
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Louise de eenhoorn
Inspiratie en stories