Muziekhanger Lama - Off-white

Fluffy muziekknuffel met houten ring en rustgevende melodie

Staat: Nieuw product

Jollein

JOL101

Welcome to my jungle! (351)

Trek maar aan het touwtje en deze lama speelt een rustgevend slaapliedje af. Als je het elke dag herhaalt, wordt het een slaapritueel en daarmee een herkenning om te gaan slapen.

Tip: speel het muziekje regelmatig vlakbij jouw zwangere buik en je zult zien dat het vertrouwd en rustgevend is voor jouw kleintje als het net geboren is. Deze muziekhanger is daarom een leuk zwangerschapscadeau of kraamgeschenk.

16,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 043-001-65226

CollectiePlay
TypeMuziekmobielen
KleurWit

Muziekhanger Lama Off-white van JOLLEIN is een muziekdoosje in knuffelvorm De lama heeft een trekkoord met houten ringetje en aan de bovenkant van zijn hoofd zitten touwtjes om de hanger zo op te hangen dat je baby het lamaatje kan zien en horen maar het niet kan grijpen.

Door de neutrale kleuren staat deze muziekhanger leuk in elke babykamer. Het slaapliedje is 'Mozart's lullaby' - dit speelt ongeveer 60 seconden per keer af.

Afmetingen: 20 x 14 x 7 cm

Materiaal: 100% polyester teddy met vulling van 100% polyester fibre fill.

_

Bij De Kleine Zebra zijn we vooral fan van het Nederlandse merk JOLLEIN omdat het stijlvolle spullen en baby essentials zijn voor een mooi budget. Jollein is niet bedacht door een stel knappe marketeers en dat voel je meteen. Het merk is ontstaan vanuit de dagdagelijkse behoeften van een jong gezin met kinderen. Collectie na collectie wordt het merk sterker en alle producten zijn ontworpen en gemaakt met dezelfde familie liefde. Dat is hét geheime ingrediënt van Jollein.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Het Nederlandse merk JOLLEIN staat al meer dan 50 (!) jaar aan de zijde van jonge gezinnen en de kostbare eerste mijlpalen . Het eerste dutje, het eerste badje, de eerste omhelzing, het eerste hapje: Jollein is erbij met producten die zacht zijn, veilig zijn, van hoge kwaliteit en voor een leuke prijs . Mix & match de verschillende musthaves, prints, materialen en designs zoals je zelf wil. Dit sterk kindermerk staat bekend om zijn baby bed/bad linnen en tijdloze decoratieve accessoires in zachte kleuren: spreien, baby dekens, slaapzakken, aankleedkussenhoezen, pluche speelgoed, etc. Onmogelijk te weerstaan!
Collectie Welcome to my jungle!
Inspiratie en stories