peuter gezelschapsspel 'eerste boomgaard'

peuter gezelschapsspel 'eerste boomgaard'

Staat: Nieuw product

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (10)

Onze spelklassieker "Boomgaard" voor de allerkleinsten: de regels zijn aan de leeftijd aangepast en het spelmateriaal is speciaal voor kleine...

24,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Onze spelklassieker "Boomgaard" voor de allerkleinsten: de regels zijn aan de leeftijd aangepast en het spelmateriaal is speciaal voor kleine kinderhanden gemaakt. De mooie, handzame houten stukken nodigen tot vrij spelen uit en stimuleren hierbij de motorische vaardigheden.
Een coöperatief kleurenspel voor 1 - 4 kinderen vanaf 2 jaar.

Dit spel stimuleert:
- Kleuren/vormen
- Samenwerken
- Eerste begrip van spelregels


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.57.122.60.9
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5524

Collectie Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en stories