Bewegingsspel voor superhelden - Rhino Hero

Staat: Nieuw product

Haba

HAB102

Gezelschapsspelen van HABA (25)

Rhino Active Kids is een spel vol plezier en beweging. Welke superheld ben jij ? Rhino Hero, Giraffe Boy, Big E. of Batguin? Wie het meest behendig is in het verzamelen van de slijmkogels, is de winnaar.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303412

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Gevaar! Spider Monkeys willen de bewoners van de stad bekogelen met slijmkogels. Dit is een klusje voor Rhino Hero en zijn vriendjes. Grijp de slijmkogels en balanceer deze op de rug van je superheld zo snel mogelijk naar het heldenhoofdkwartier. Maar laat je niet door je medespelers uit je concentratie brengen. Alleen met behendigheid en moed haal je ronde na ronde meer slijmkogels uit de stad en word je een echte superheld.

Aantal spelers: 2-4. Geschikt voor kids vanaf 5 jaar. Duur: 10-15 minuten.

Inhoud: 4 superhelden (Rhino Hero, Giraffe Boy, Big E. en Batguin, elk tweedelig), 4 voetstukken, 4 heldenhoofdkwartieren, 24 slijmkogels (= acryl balletjes), 3 BOOM-dobbelstenen, 1 handleiding (in Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans).

Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine ballen. Verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.65.515.80.292
  • Door Belinda D.
  •  de 05/04/2023
Leuk cadeautje!!
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories