Bewegingsspel voor superhelden - Rhino Hero

Staat: Nieuw product

Haba

HAB102

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Rhino Active Kids is een spel vol plezier en beweging. Welke superheld ben jij ? Rhino Hero, Giraffe Boy, Big E. of Batguin? Wie het meest behendig is in het verzamelen van de slijmkogels, is de winnaar.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303412

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Gevaar! Spider Monkeys willen de bewoners van de stad bekogelen met slijmkogels. Dit is een klusje voor Rhino Hero en zijn vriendjes. Grijp de slijmkogels en balanceer deze op de rug van je superheld zo snel mogelijk naar het heldenhoofdkwartier. Maar laat je niet door je medespelers uit je concentratie brengen. Alleen met behendigheid en moed haal je ronde na ronde meer slijmkogels uit de stad en word je een echte superheld.

Aantal spelers: 2-4. Geschikt voor kids vanaf 5 jaar. Duur: 10-15 minuten.

Inhoud: 4 superhelden (Rhino Hero, Giraffe Boy, Big E. en Batguin, elk tweedelig), 4 voetstukken, 4 heldenhoofdkwartieren, 24 slijmkogels (= acryl balletjes), 3 BOOM-dobbelstenen, 1 handleiding (in Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans).

Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine ballen. Verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.65.515.80.292
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories