Leuk dobbelspel - Little Fox Dierendokter

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (26)

Het is druk in de boomhutpraktijk van Dokter Vos: de egel is verkouden, de vleermuis heeft zijn vleugel verstuikt en de haas heeft een buil op zijn kop.
 
Kan jij de vos helpen om te patiënten op de juiste manier te behandelen? Je hebt wel een beetje geluk nodig met de dobbelsteen. Wie het lukt als eerste 5 verschillende dieren te helpen, is de winnaar van het spel!

6,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302799

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Dit dieren dobbelspel Little Fox van Haba is een leuk geschenk voor elke gelegenheid!

Inhoud van het spel: 30 patiëntkaartjes, 4 dierenartskaartjes, 3 dobbelstenen met geneesmiddelen, 1 stickervel en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)
 

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 2-4.

Spelduur: 10 minuten.

Materiaal: hout en karton

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.5410.50.15
  • Door Anonymous A.
  •  de 11/03/2019
Haba spelletjes zijn topfavoriet!
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/01/2018
geweldig spelletje, gemakkelijk, kinderen kunnen het alleen spelen
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories