Plezant Bever spel

Fijn stapelspeelgoed uit ecologisch rubberhout

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT109

Klaar voor een spannende uitdaging? Zet de bever bovenop de dam. Gebruik het stokje om boomstronkjes uit de dam te duwen zonder dat de bever eraf tuimelt... Diegene die hem het langst laat staan is de verdiende winnaar!

Fijn, duurzaam spel om kinderen spelenderwijs te helpen met het ontwikkelen van een perfecte oog-handcoördinatie en een goede strategie. Om alleen of samen te spelen.

23,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4627

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuk bever gezelschapspel uit hout van PlanToys. Geschikt om alleen te spelen of met maximum 4 spelers vanaf 3 jaar. Met 19 blokjes in verschillende kleuren en formaten, 1 houder, 1 stokje dat in de houder past en 1 gekker bever. Fijn gezelschapsspel om met kleine kinderen te spelen of om cadeau te doen.

Afmetingen: 11,5 x 5,3 x 15,8 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval rubberhout, dat is hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.36
  • Door Vervoort M.
  •  de 24/09/2019
duurzaam en stevig. Leren kijken en handig worden
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.