Rode bak- en ijsblokjesvorm César

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL066

Lilliputiens: César de beer (6)

Desserts maken is kinderspel met Little Chef van Lilliputiens ! Deze siliconen vorm met 10 silhouetten van vrolijke visjes is multifunctioneel : je kan er ijsblokjes mee maken maar ook vullen met chocolade om pralines te creëren of ander lekkers in bereiden. De vorm is bestand tegen temperaturen tussen -20°C en 220°C.

12,50 €

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 81112

TypeCake- en bakvormen
KleurRood
Leeftijdvanaf 4 jaar
DiertjesHond
Korting- 40 %
Karakter LilliputiensCésar de hond

Vul de mond van César met water, zet hem in de diepvriezer en ons gulzige beertje kan wel tien bevroren visjes op! Ook geschikt om heerlijke pralines te maken.

Afmetingen : 22.5 X 16 X 2 cm

Geschikt voor kids vanaf 4 jaar. Mag in de vaatwasser. Mag gebruikt worden bij temperaturen tussen -20°C en 220°C. Assistentie van een volwassene nodig bij het bereiden van de desserts en het gebruik van de oven.

Materiaal: siliconen geschikt voor voedingsmiddelen.

Lilliputiens doet zijn intrede in de keuken, een plaats waar ouders heel wat tijd doorbrengen. En waarom niet, ook met de kinderen ? Het werk van grote en kleine handjes samen zorgen gegarandeerd voor heel wat leuke momenten en een overheerlijk resultaat.

Keukenschort, klopper, lepel, eierscheider, bakvorm… alles is er om van elk dessert een succes te maken en je naasten te verwennen met de lekkerste zoetigheden. Met mama of papa als hulpkok, wordt het bakken van heerlijke desserts en vier-uurtjes zo een kinderspel.

MET LITTLE CHEF IS BAKKEN EEN KINDERSPEL !

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
173260.18
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken en vormen die aan het denken zetten. Ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen. Betover je kindjes met magische speeltjes Lilliputiens is een Belgisch merk dat dankzij een team van dynamische en gedreven wondermama's de mooiste speeltjes maakt voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Het merk is voornamelijk gekend voor haar leuke stoffen speelgoed. De collecties van Lilliputiens zijn aangepast aan de leeftijd, groeifasen en behoeften van elk kind. Van de kleinste nieuwsgierige ontdekkers tot de grotere actieve verkenners. Lilliputiens heeft alles in huis om van elke dag een creatief avontuur te maken! Maak kennis met de Lilliputiens-familie De Lilliputiens heeft een grote familie van schattige personages waarmee je kindjes hun fantasie de vrije loop kan laten gaan. We stellen je graag enkele figuurtjes voor. Louise  is een mooie eenhoorn die wel uit een sprookje lijkt te komen. Dromerig en sierlijk heeft ze heel wat in petto om de kleintjes te betoveren. Alice  is zowel een sluwe als charmante vos die graag haar tanden in het leven zet. In haar grote schalkse ogen zie je dat ze graag spelletjes speelt. Georges   de maki is een lollige plaaggeest, een echte waaghals die zich in de grappigste bochten wringt! Hij is nergens bang van en haalt graag streken uit. Nicolas  is een modieuze dandy die iedereen verleidt. Onder zijn ruwe bolster zit echter een heel blanke pit. Hij is een erg lieve wolf. César  de beer is gulzig en soms een beetje knorrig. Maar hij is bovenal de tederste vriend ooit Anaïs  is een prachtige roze flamingo met een onweerstaanbare charme. Ze staat altijd klaar om je kindje te verstrooien met leuke spelletjes of een troostend verhaaltje. Marius  de neushoorn is het beste speelmaatje van je kleintje! Hij is enorm nieuwsgierig en houdt ervan om op ontdekking te gaan. Een speelkameraad die lange tijd in de kinderkamer zal vertoeven. Wat een grote familie! En de Lilliputiens bende blijft uiteraard groeien want elk figuurtje, groot of klein, is welkom in deze beestenboel.
Collectie Lilliputiens: César de beer
Inspiratie en stories