schattige mini muur vlag uit katoen *

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

Op zoek naar decoratie voor de baby- of kinderkamer? Wat denk je van dit super schattig mini vlaggetje om tegen de muur te hangen? De muurvlag is...

16,50 €

8,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

Op zoek naar decoratie voor de baby- of kinderkamer? Wat denk je van dit super schattig mini vlaggetje om tegen de muur te hangen? De muurvlag is gemaakt uit gedrukt katoen en wordt geleverd met een klein houten stokje en een gouden koordje, helemaal lief! Keuze tussen drie uitvoeringen. Afmetingen: 16x20 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.519.500.13
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :LIFS009