Set van 16 papieren servetten - Ghost

Griezelig leuke tafeldecoratie voor je eerstvolgend feestje

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR919

Meri Meri Halloween (54)

Boe-hoe-hoe ... deze servieten springen eruit! Zijn het de schitterende holografische folie ogen of de leuke vorm? Misschien wel beide. Laat het spoken op je feestje en serveer deze servetten aan je gasten voor een feesttafel met griezelig Halloween-effect.

Kinderen zullen deze party musthaves graag aanraken, bekijken én gebruiken.

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 224100

CollectieHalloween
TypeServetten
KleurWit

Set van 16 papieren feestservieten Ghost uit de Halloween collectie van MERI MERI zien er niet alleen spectaculair uit op de feesttafel, maar zijn ook uitstekende Halloween feestdecoraties. De glinsterende holografische foliedetails zullen je gasten vast en zeker doen griezelen van plezier.

Materiaal: gemaakt van 3-laags FSC papier, met details in holografische folie
Gevouwen afmetingen: 15,6 x 16,5 cm

_

Meri Meri is een musthave om je Halloween echt uniek te maken. Ze hebben prachtige feestaccessoires en griezelige tafeldecoratie die je feestje af maken en ook voor prachtige Halloween outfits ben je bij hen aan het juiste adres, met unieke details en originele looks. Laat je inspireren door de roaring 20s met hangende skeletten, slingers van crêpepapier en een lachende line-up van retro Halloween-motieven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories