Maileg Konijn Rabbit met broek en tricot truitje - Maat 5 | Grootste maat

Groot jongens knuffelkonijn met geruit truitje en bruine broek

Staat: Nieuw product

Maileg

MLG306

Ken je de MAILEG bunnies & rabbits al? (19)

Deze grote jongen is klaar voor grote én kleine avonturen. Het knuffelkonijn met opstaande oren is een stoere jongen met een voorliefde voor knuffelen en samen spelen.

Ken jij misschien een speelkameraadje voor dit groot Maileg konijn?

77,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 16-2520-00

CollectieKonijnen
TypeKnuffels
Leeftijdvanaf de geboorte
DiertjesKonijn
STOP/FINISTOP

XL Konijn Rabbit met broek en tricot trui Maat 5 van MAILEG is het grootste knuffelkonijn uit de Maileg Bunnies & Rabbits familie. Een prachtig geschenk om te koesteren dat jouw klein konijn uren speel- en knuffelplezier zal bezorgen. Je kan zijn kleertjes uit en aandoen.

De konijntjes zijn er in verschillende maten en looks. Omdat Maileg met de hand gemaakt wordt, zijn de maten bij benadering. De maten zijn genomen vanaf de punten van de oren tot aan de tenen. Meer speelfiguurtjes en extra accessoires zijn apart verkrijgbaar, check zeker de rest van onze Maileg collectie >

Afmetingen: 75 cm - size 5
Materiaal: linnen en katoen - vulling van gerecyleerd polyester en PE korrels
Leeftijd: vanaf de geboorte
Wasadvies: wassen op 30°C

_

Welkom in een wereld van magie, verbeelding en creatief spel ... welkom bij MAILEG met mini muizen en konijntjes in luciferdoosjes, de mooiste poppenhuizen, poppenhuismeubeltje en fijne accessoires.

Dit Deens merk boordevol charme wil inspireren en kinderen hun zelfverzonnen verhalen tot leven laten komen door middel van onschuldig fantasierijk spel. Spel dat verbindt en iets groters creëert. Iets dat generaties lang blijft bestaan. Iets dat ons allemaal samenbrengt. Deze collectie zit vol magie en het zijn stuk voor stuk fantasierijke geschenkjes voor elk kind.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MAILEG – Maileg raakt uw hart met zijn unieke artikelen met een authentieke uitstraling en een onmiskenbare Scandinavische touch. Laat u meeslepen door dit prachtige merk! Laat u meeslepen door dit prachtige merk en ontdek een scala aan uitzonderlijke producten die de creativiteit en verbeelding van uw kinderen zullen prikkelen. De Kleine Zebra: het Maileg verkooppunt van België! Maileg is een Deens design bedrijf opgericht in 1999 door Dorthe en Erik Mailil & gespecialiseerd in de productie van speelgoed en decoratieartikelen van hoge kwaliteit voor kinderen : slingers , babyspeelgoed , knuffeldoekjes , knuffels , opbergaccessoires opbergen , tassen , poppenkastpoppen, poppen ... Op De Kleine Zebra vindt u een ruim assortiment speelgoed en decoratie van Maileg die een vleugje magie aan elk hoekje van uw huis toevoegen. Verken hun fascinerende collecties en laat u inspireren. Maileg muizen & konijnen overal in huis De producten van Maileg staan bekend om hun charmant en fantasierijk ontwerp, vaak met dieren zoals muizen , konijnen en andere boswezens. Maileg biedt een breed assortiment aan kinderspeelgoed : van knuffels tot poppen, van poppenhuizen tot decoratieve artikelen zoals decoratieve kussens , slingers en mobiel . De muizen & konijnen van Maileg zijn overal in huis te vinden. Hun speelse universum ontvouwt zich in elke hoek, met zorgvuldig ontworpen creaties die de kinderlijke ziel in ieder van ons doen ontwaken. Van ondeugende muizen tot knuffelkonijnen , Maileg brengt een magische touch in elke kamer. Frankrijk, Canada, België, VS... Maileg gevierd over de hele wereld! Frankrijk, Canada, België, VS... Maileg is wereldwijd bekend! Dit Deense merk staat wereldwijd bekend om zijn aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen , evenals voor zijn inzet voor duurzame ontwikkeling en ethische productiepraktijken. Het verlicht de creativiteit van kinderen en inspireert volwassenen om hun kinderlijke geest te bewaren. Grijp de kans om de magie van Maileg in uw huis in België en Frankrijk te brengen. Sluit u aan bij dit betoverende avontuur en schenk uw dierbaren onvergetelijke momenten met deze Scandinavisch geïnspireerde schatten die generaties lang zullen blijven betoveren. Laten we Maileg's muizen naar België en Frankrijk brengen!
Collectie Ken je de MAILEG bunnies & rabbits al?
Inspiratie en stories