Sonny Angel geluksbrenger - Cherry Blossom series Peaceful Spring

Schattige geluksbrenger met details in kersenbloesem

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH405

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. En wie Japan zegt zegt bloesem natuurlijk.

De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. In deze serie dromen de Sonny Angels over de schoonheid van kersenbloesems.

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65772

Sonny Angel geluksbrenger Cherry Blossom series Peaceful Spring. Deze verzamelreeks bestaat uit 5 verschillende poppetjes, die elk in een afzonderlijk, gesloten doosje verpakt zitten.

Let op: Een Sonny Angel wordt altijd 'blind' gekocht: dit betekent dat je niet weet welk figuurtje je krijgt. Ze zitten allemaal in dezelfde doosjes (per serie). Niemand weet vooraf welke leuke Sonny Angel erin zit. Het idee is dat de Engel JOU kiest, als een echt geluksbrenger. Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou

Afmetingen: 7,5 cm hoog

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!