Super leuke Plan City verkeersborden set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT176

Plan Toys maakt niet alleen super mooi maar ook oerdegelijk en ecologisch speelgoed.

Deze set verkeersborden en -lichten zijn zonder twijfel meteen een hit bij jouw kleine autofan. Je kan de autobanen ermee aankleden, er los mee spelen of ze bij de garage zetten en er rond rijden met je favoriete speelgoed autootjes. Topspeelgoed!

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6203

SamenstellingenHout
CollectiePlan City
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Plan City is de mini wereld van Plan Toys vol bedrijvigheid, deze 14 delige set houten verkeerdborden en verkeerslichten zorgen ervoor dat alles in goede banen geleid wordt en maken spelen met autootjes eens zo leuk. Ze zijn makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een verkeersmat of de rubberen banen van WaytoPlay. Ook bij de Plan Toys garage zijn ze een prima aanwinst!

Afmetingen verpakking: 19,1 x 9,4 x 6 cm - elk verkeersbord is ongeveer 6 cm hoog

Materiaal: duurzaam rubberhout

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
199.560.17
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.