Super leuke Plan City verkeersborden set

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT176

Welkom in PlanWorld (21)

Plan Toys maakt niet alleen super mooi maar ook oerdegelijk en ecologisch speelgoed.

Deze set verkeersborden en -lichten zijn zonder twijfel meteen een hit bij jouw kleine autofan. Je kan de autobanen ermee aankleden, er los mee spelen of ze bij de garage zetten en er rond rijden met je favoriete speelgoed autootjes. Topspeelgoed!

18,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6203

SamenstellingenHout
CollectiePlan City
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Plan City is de mini wereld van Plan Toys vol bedrijvigheid, deze 14 delige set houten verkeerdborden en verkeerslichten zorgen ervoor dat alles in goede banen geleid wordt en maken spelen met autootjes eens zo leuk. Ze zijn makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een verkeersmat of de rubberen banen van WaytoPlay. Ook bij de Plan Toys garage zijn ze een prima aanwinst!

Afmetingen verpakking: 19,1 x 9,4 x 6 cm - elk verkeersbord is ongeveer 6 cm hoog

Materiaal: duurzaam rubberhout

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
199.560.17
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Welkom in PlanWorld
Inspiratie en stories