Supertoffe bad basketset - Nicolas

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL087

Lilliputiens: Nicolas de wolf (5)

Een partijtje basket in de badkuip? Tuurlijk, Nicolas de wolf heeft altijd zin om te spelen ! Je kan eindeloos variëren met de varkentjes die elk een nummer op het rug dragen, een verschillende gezichtsexpressie hebben en een ander motief en kleurtje op hun buikje hebben. Oefenen maar !

31,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83044

TypeBadspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 18 maanden
DiertjesWolf
Karakter LilliputiensNicolas de wolf

Nicolas de wolf maakt de badtijd van kleintjes extra plezierig en leerrijk. Hij wordt met zuignapjes bevestigd op de badwand en je kindje mag 3 biggetjes uit het water vissen en in zijn mond gooien. Dat stimuleert zijn fijne motoriek en verbetert de coördinatie tussen ogen en handjes. Wennen aan het water gaat vanzelf met dit leuke spelletje met zijn eindeloze variatiemogelijkheden.

Afmetingen: 26 x 22 x 16 cm

Materiaal: 90% Neoprene - 10% Polyester

Wasinstructies: Spoelen met zuiver water

Leeftijd: +18m

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2318130.21
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken en vormen die aan het denken zetten. Ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen. Betover je kindjes met magische speeltjes Lilliputiens is een Belgisch merk dat dankzij een team van dynamische en gedreven wondermama's de mooiste speeltjes maakt voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Het merk is voornamelijk gekend voor haar leuke stoffen speelgoed. De collecties van Lilliputiens zijn aangepast aan de leeftijd, groeifasen en behoeften van elk kind. Van de kleinste nieuwsgierige ontdekkers tot de grotere actieve verkenners. Lilliputiens heeft alles in huis om van elke dag een creatief avontuur te maken! Maak kennis met de Lilliputiens-familie De Lilliputiens heeft een grote familie van schattige personages waarmee je kindjes hun fantasie de vrije loop kan laten gaan. We stellen je graag enkele figuurtjes voor. Louise  is een mooie eenhoorn die wel uit een sprookje lijkt te komen. Dromerig en sierlijk heeft ze heel wat in petto om de kleintjes te betoveren. Alice  is zowel een sluwe als charmante vos die graag haar tanden in het leven zet. In haar grote schalkse ogen zie je dat ze graag spelletjes speelt. Georges   de maki is een lollige plaaggeest, een echte waaghals die zich in de grappigste bochten wringt! Hij is nergens bang van en haalt graag streken uit. Nicolas  is een modieuze dandy die iedereen verleidt. Onder zijn ruwe bolster zit echter een heel blanke pit. Hij is een erg lieve wolf. César  de beer is gulzig en soms een beetje knorrig. Maar hij is bovenal de tederste vriend ooit Anaïs  is een prachtige roze flamingo met een onweerstaanbare charme. Ze staat altijd klaar om je kindje te verstrooien met leuke spelletjes of een troostend verhaaltje. Marius  de neushoorn is het beste speelmaatje van je kleintje! Hij is enorm nieuwsgierig en houdt ervan om op ontdekking te gaan. Een speelkameraad die lange tijd in de kinderkamer zal vertoeven. Wat een grote familie! En de Lilliputiens bende blijft uiteraard groeien want elk figuurtje, groot of klein, is welkom in deze beestenboel.
Collectie Lilliputiens: Nicolas de wolf
Inspiratie en stories