Uniek memoriespel - Groententuin

Staat: Nieuw product

Vilac

JT197

Wie oogst er als eerste de meeste sets bij elkaar. Dit houten geheugenspel is een moderne variant van de spelklassieker memory, maar je kan er ook bingo mee spelen.

Dit bijzonder leuke spel is perfect om de concentratie en het geheugen van je kleintje te stimuleren. En gewoon ook leuk om samen te spelen. Klaar om te oogsten?

30,09 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2161

CollectieVilac Jeux
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 2 jaar

Speel dit geheugenspel Dag in de Groententuin op 2 manieren: zoals het klassieke memory-spel waar de spelers zoveel mogelijk van dezelfde figuren moeten verzamelen of als bingo spel. Dan krijgen de spelers een kaartje met een soeprecept en moeten de ingrediënten die daarop staan als eerste bij elkaar verzamelen. Pluk een groente, als het op je kaartje staat mag je het houden, anders steek je het terug. Maar onthoud waar het steekt want misschien kan je het later nog gebruiken.

Inhoud speldoos: een moestuin, 22 groenten, 2 konijntjes en 7 speelkaarten

Aantal spelers: 2-6 jaar

Afmetingen: 27 x 23,5 x 6 cm

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.65
  • Door Martine B.
  •  de 06/12/2022
Educatief spel. Echter wel een kerstcadeau, nog niet in gebruik.
  • Door Anonymous A.
  •  de 23/11/2021
Mooi spel.
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!