aandoenlijke knuffelpop 'Liese'

aandoenlijke knuffelpop 'Liese'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30195

poppen wereld van Haba (58)

Ontmoet Liese, zij is het liefste de hele dag buiten om met haar vriendinnetjes in de tuin te spelen.. Ze heeft daarom ook een vrolijke...

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ontmoet Liese, zij is het liefste de hele dag buiten om met haar vriendinnetjes in de tuin te spelen.. Ze heeft daarom ook een vrolijke bloemetjes jurk aangetrokken! Liese is altijd op zoek naar vriendjes om mee te spelen in de tuin. Ben jij ook gek op spelen? Dan zullen jullie vast snel vriendjes worden.

De kleding is makkelijk aan en uit te trekken door de klittenbandsluiting.

Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.29.434.30.352
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302110

Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories