Jongens speelpop - Matti

Staat: Nieuw product

Haba

HAB717

Welkom in Haba's poppenwereld! (20)

Met Matti beleef je de zotste avonturen. De speelse Matti is een levensechte pop met een eigentijds en tijdloos uiterlijk, perfect voor creatief rollenspel.

De opgewekte speelpop Matti is een feest voor iedere poppenouder! Zijn coole looks en levensechte vorm zorgen ervoor dat kinderen zich bijzonder goed in deze jongenspop herkennen en bij het spelen hun fantasie en creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan.

49,99 €

42,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305584

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Knappe speelpop Matti van Haba is bijzonder cool, met zijn mutsje, sweatshirt, corduroy broek en rode sneakers. Matti is 32 centimeter lang en zijn lijfje is lekker zacht. Je kunt daardoor lekker met hem knuffelen en hij kan zelfs mee naar bed. Matti is mooi vormgegeven, heeft blauwe ogen en een rood neusje. Zijn speelse bruine krulletjes zijn van chenille gemaakt, waardoor zijn haar lekker zacht aanvoelt en leuk is om mee te spelen.

Leuke tip: Zoek je leuke bijpassende poppenmeubeltjes, kijk dan even bij de Tulpendroom collectie van Haba.

Materiaal: polyester, kunststof.
Lengte: 32 cm.
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories