Sprookjesachtige pop fee Céleste - Il était une fois

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO220

Il était une fois - Moulin Roty (19)

Er was eens... diep in het bos vind je meneer Fox en een vriendelijke wolf, Roodkapje en een betoverde prinses.

Laten we ze volgen naar hun sprookjesachtige, magische, poëtische wereld. Dit fee'tje is een magisch geschenk voor elke kleine sprookjesfan.

49,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711209

CollectieIl était une fois
TypePoppen
KleurBlauw

Il était une fois pop Céleste de fee uit de collectie van Moulin Roty is een met sterren bezaaide dansende pop, heeft een delicaat geborduurd en gezeefdrukt gezicht en is gekleed en klaar voor de show.

Haar nachtblauwe jurk is afgezet met glittertule met sterren en kleine feeënvleugels, terwijl haar ballerina's zijn vastgemaakt met satijnen lintveters.

Leeftijd: vanaf 10 maanden
Afmetingen: 45 cm lang
Wasadvies: wassen in de machine op 30°C op wolprogramma - niet in de droger
Materiaal: katoen, polyester en glitterdetails

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories