Pop Beatrice - 20 cm

Vrolijke lappenpop met knappe roze haren

Staat: Nieuw product

Haba

HAB1026

Welkom in Haba's poppenwereld! (20)

Dit is Beatrice: een zachte eerst pop voor de allerkleinste poppenouders, met opvallend, roze haar en steeds een lieve glimlach op haar gezicht.

Met deze schat kan jouw lieveling tal van avonturen beleven. Dit vrolijke meisje is superzacht, leuk om mee te knuffelen en te spelen.

27,99 €

22,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1306204001

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 6 maanden

Pop Beatrice 20cm van Haba haar soepele lijfje is gewoonweg gemaakt om te liefkozen en haar lange armen en benen zijn zelfs voor de allerkleinsten gemakkelijk vast te houden. Als beste vriendin staat ze klaar om samen de vele avonturen van de kindertijd te beleven en als trouwe metgezellin is ze er altijd en overal bij! Ze heeft knap roze haar en draagt een schattig jurkje. Beatrice is het perfecte cadeau voor iedere jonge poppenouder.

Leeftijd: vanaf 6 maanden

Afmetingen: 20 x 16 x 16 cm​​​

Materiaal: polyester

-

Wie speelgoed koopt van de populaire Duitse speegoedfabrikant HABA kiest voor duurzaam. HABA is gespecialiseerd in authentiek en vaak houten speelgoed. Ze produceren al bijna 80 jaar prachtige speeltjes die kinderen op een veilige manier de wereld leren ontdekken. Naast de bekende gezelschapsspellen hebben ze ook een ruim aanbod aan baby-en peuterspeelgoed en leuke decoratie voor een keitoffe kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
  • Door Danny V.
  •  de 07/12/2022
Schattig
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories