Pop Agathe - Les Parisiennes

Haute couture poppetje met perfect gestyled haar

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

NOE420

les Parisiennes de Moulin Roty (10)

Meet Agathe!

Mademoiselle Agathe is een verfijnd poppetje dat graag door Parijs wandelt.

Voor de mooie dagen heeft ze haar roze jurk met vlindermouwen aangetrokken. Hieronder draagt ze een legging van mosterdjersey en haar haar zit perfect gestyled in een knotje.

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642569

CollectieLes Parisiennes
TypePoppen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Deze Pop AGATHE van Moulin Roty komt uit de collectie Les Parisiennes.
Voor de collectie werkte Moulin Roty samen de Parijse illustratrice en set designer Lucille Michieli, die na haar studies aan de Estienne Art school in Parijs werkte ze als grafisch ontwerpster en junior artistic director. Vandaag de dag werkt ze voornamelijk voor een brede waaier aan kinder/mode-magazines. Ze geeft persoonlijkheid en gevoel aan deze Les Parisiennes-collectie vol heerlijke zachte stofjes, allemaal erg Parisienne, helemaal haar stijl en gebaseerd op de vrouwen die ze elke dag gadeslaat in haar eigen district Montmartre.

afmetingen: 26 cm

leeftijd: vanaf 1 jaar

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories