Zachte jongenspop Richard - 40 cm

Staat: Nieuw product

Hoppa

KZ06509I

Om te knuffelen, maar te spelen, te fantaseren, te ... Poppen en kindjes zijn altijd een succes en deze stoffen pop - gemaakt uit natuurlijke materialen - is lekker zacht en ideaal om vanaf kleins af aan het beste vriendinnetje te worden van jouw kleintje.

Wil jij vriendjes met Richard zijn?

59,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PP-BP30.54

TypePoppen
KleurMeerkleurig

Zachte jongenspop Richard van HOPPA. De aankleedpoppen van Hoppa hebben elk hun eigen stijl, maar de kleertjes zijn onderling inwisselbaar. Ze worden met de hand gemaakt in een fair trade atelier in India. Ze zijn zacht en gevuld met echte schapenwol, bevatten enkel natuurlijke materialen en worden gekleurd met niet-toxische verf. Voor zorgeloos en oneindig veel speelplezier!

De keuze voor een stoffen pop is een bewuste duurzame keuze, een prima alternatief voor plastiek en lekker veilig voor je kind.

Materiaal: 100% katoen, vulling 100% wol

Afmetingen: 40 cm hoog

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
04000.111
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.