Stoffen knuffelpop - Hedda

Staat: Nieuw product

Haba

HAB917

Welkom in Haba's poppenwereld! (16)

Maak kennis met Hedda, een zacht speelkameraadje voor alle poppenouders.

Hedda houdt van de zomer en trekt graag de natuur in, want daar valt veel te ontdekken. Samen met haar vrienden maakt ze vaak lange wandelingen en gaat ze graag picknicken.

Deze eerste pop is ideaal voor zelfs de kleinste speelvogels en is altijd goed gezind.

29,99 €

23,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305972

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Het stoffen popje Hedda van Haba is een avontuurlijk speelkameraadje voor alle poppenouders. Ze is lekker zacht om te knuffelen en draagt kleding die dankzij de klittenbandsluiting gemakkelijk aan- en uitgetrokken kan worden.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Afmetingen: 15 x 30 cm
Materialen: elastaan, polyester & katoen

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories