pop 'Roya'

Zachte knuffelpop - Roya

Staat: Nieuw product

Haba

HAB217

poppen wereld van Haba (61)

Wie heeft er zin om te knuffelen? Roya is een heerlijk zachte poppenvriendin voor kleintjes vanaf 18 maanden, ze draagt een leuke outfit - die makkelijk uit en aan getrokken kan worden - en heeft een geborduurd gezichtje dus er kunnen geen oogjes loskomen.

Perfecte eerste pop voor mini poppenmama's en -papa's!

15,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303730

TypeKnuffelpopjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Dankzij de malse vulling en de zachte stof is deze Haba knuffelpop met de klinkende naam: Roya ideaal om te knuffelen en van te houden. Ze draagt een schattig jurkje met velcro sluiting, oranje haar en guitige sproetjes op haar kaakjes. Roya is een perfect vriendinnetje voor de hele baby- en kindertijd en een heel leuk cadeau voor alle poppenmama’s en -papa’s.

Afmetingen: 13 x 13 x 25 cm
Materiaal: katoen, polyester
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.060.270.1
  • Door Metty H.
  •  de 06/12/2019
prima mooi popje
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories