Arthur Lunchbox - Peach / Sandy

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD10628

Picknick met Liewood (185)

Maak lunchtijd leuk en stijlvol met de Arthur lunchbox in Peach / Sandy van LIEWOOD.

Deze trendy brooddoos is perfect voor het meenemen van snacks en maaltijden onderweg, of het nu naar school, werk of een dagje uit is.

33,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14982 1552

  • Stijlvolle lunchbox
  • Ideaal voor onderweg
  • Trendy Peach Sea Shell Mix kleurencombinatie
  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal
  • Veilig en gemakkelijk te gebruiken
  • CE-gemarkeerd
  • Afmetingen: Lengte (cm) 17, Breedte (cm) 13, Hoogte (cm) 6

Met de Arthur lunchbox voeg je een vleugje stijl toe aan je lunchroutine en ben je altijd klaar voor een smakelijke maaltijd, waar je ook bent

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Picknick met Liewood
Inspiratie en stories