Design Schuif en ga - Poppenhuis

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT119

Welkom in het PlanToys poppenhuis (9)

Verras je speelvogel met dit cool design poppenhuis van PlanToys.

Volledig ecologisch dankzij het PlanWood maar vooral super leuk om creatief te spelen, je kan het huis uit elkaar schuiven, de verschillende elementen verplaatsen en urenlang spelen met de bijgeleverde meubeltjes. Echt mooi en duurzaam speelgoed!

175,69 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7611

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypePoppenhuizen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Design je eigen ruimte met dit unieke, compacte poppenhuis van PlanToys. Het houten huis is draagbaar en kan volledig uit elkaar gehaald worden. Het is opgebouwd uit 3 units die je op verschillende manieren kan zetten, bewegen en gebruiken. Er is een prachtige designlamp, 2 verschuifbare deuren en leuke sets designmeubelen voor de slaapkamer, woonkamer, badkamer, keuken en eetkamer (in totaal 20 stukken) om mee te schuiven en spelen. Popje niet inbegrepen.

Afmetingen: 24,5 x 36 x 32,4 (groot huis)

Leeftijd: + 3 jaar

Materiaal: natuurlijk rubberhout en Planwood

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0003.8
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Welkom in het PlanToys poppenhuis
Inspiratie en stories