DIY kit ballonnenboog - Halloween

Griezelig leuke Halloween decoratie met 40 ballonnen

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR513

Meri Meri Halloween (51)

Geef je Halloween-feestdecoratie de upgrade die het verdient met deze ballonnenset van zwarte, zilveren, witte, oranje en confetti ballonnen en fantastische, bengelende vleermuizen.

Deze eenvoudig te monteren decoratieset creëert een geweldige ballondisplay op jouw griezelfeestje.

36,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 209755

CollectieHalloween
TypeBallonnen
KleurZwart

Feestelijke kit voor DIY ballonnenboog in Halloween thema van Meri Meri. Deze kit kan je zelf in elkaar steken en het resultaat is altijd even super! Fijn om boven je feesttafel te hangen of je voordeur extra cool te maken voor je trick or treat gasten.

Inhoud kit: ballon bevestigingstrip, 40 stuks waaronder 6 voorgevulde confetti ballonnen, 8 hangende vleermuizen

Materiaal: verpakkingen gemaakt van milieuvriendelijk papier
Afmetingen ongeveer: 2,4 x 1,8 x 0,8 m

_

Meri Meri is een musthave om je Halloween echt uniek te maken. Ze hebben prachtige feestaccessoires en griezelige tafeldecoratie die je feestje af maken en ook voor prachtige Halloween outfits ben je bij hen aan het juiste adres, met unieke details en originele looks.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories